- 100 % ovčia bryndza Gemerské ovečky 200 g
- Maslo 70 g
- Sušené paradajky 40 g
- Jarná cibuľka 30 g
- Olivový olej
- Soľ
- Korenie
RECEPTY
![Bryndzová nátierka](https://www.gemerskeovecky.sk/drive/2022-02-11/bryndzova-natierka.jpg)
Bryndzová nátierka
Suroviny
Postup
Pripravíme si nádobku, do ktorej dáme ovčiu bryndzu Gemerské ovečky, maslo, pridáme nadrobno nakrájané sušené paradajky a jarnú cibuľku, poriadne vymiešame a dochutíme soľou a korením podľa chuti.
Dobrú chuť!
![ornament](assets/img/ornamenty/korenie.png)
![ornament](assets/img/ornamenty/zeler.png)
![ornament](assets/img/ornamenty/paprika.png)
![ornament](assets/img/ornamenty/bryndza.png)
![ornament](assets/img/ornamenty/jogurt.png)